Συναντήθηκε με τον Νίκο Χαρδαλιά ο Άρης Πανόπουλος

Κοινοποίηση

Συνάντηση εργασίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Αυγούστου μεταξύ του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και του υποψήφιου Δημάρχου Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλου.

«Η στήριξη  στον αναμφισβήτητα άξιο και αποτελεσματικό Νίκο  Χαρδαλιά  για την Περιφέρεια Αττικής αποτελεί εγγύηση για την επόμενη ημέρα, όπου Δήμοι & Περιφέρεια θα λειτουργούν συνεκτικά και εναρμονισμένα με τις ανάγκες ενός σύγχρονου κράτους» δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης  στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Άρης Πανόπουλος, θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητα την αγαστή συνεργασία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β’ βαθμού για να υπάρχει συνέχεια του κυβερνητικού έργου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια την Αυτοδιοίκηση ως Δήμαρχος Βύρωνα με αποτελεσματικότητα και συνέπεια. Κατανοεί πλήρως τις ανάγκες της Αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών, ενώ η συμμετοχή του σε νευραλγικά κυβερνητικά πόστα που αφορούσαν στη διαχείριση πολυδιάστατων κρίσεων (γεν. γραμματέας, Υπουργός  Προστασίας του Πολίτη, Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας) τον καθιστά ως τον πλέον κατάλληλο και απαραίτητο συνδετικό κρίκο, ώστε οι Δήμοι της εμβέλειας του να εναρμονιστούν με τις λειτουργίες ενός σύγχρονου κράτους, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για  τους υπόλοιπούς.

Περισσότερα Άρθρα & Νέα