Μίνι συνέντευξη στην εφημερίδα Παρασκήνιο  

Κοινοποίηση

Η κλεψύδρα του χρόνου γυρίζει για την ολοκλήρωση της παρούσας δημοτικής περιόδου και εν ενεργεία δήμαρχοι, αλλά και υποψήφιοι, «φουλάρουν» τις μηχανές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Έξι υποψήφιοι δήμαρχοι μιλούν στο «Π» για το πρόγραμμά τους, τους στόχους τους, αλλά και για το τι πρέπει να αλλάξει στις πόλεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Άρης Πανόπουλος, υπ. δήμαρχος Χαϊδαρίου: «Αυτή είναι η νέα Προγραμματική Χάρτα για το Χαϊδάρι της νέας δεκαετίας»

Τρεις είναι οι πυλώνες που ως υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου θέτω ως προτεραιότητες και αρθρώνω το προγραμματικό πλαίσιο για έναν σύγχρονο, ασφαλή, με δημοκρατική λειτουργία, κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή, Δήμο Χαϊδαρίου.

  1. Άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας.
  2. Ένας νέος δημοκρατικός δήμος σε όλες τις λειτουργίες του, με την εφαρμογή του e-Democracy – το μοντέλο διοίκησης, με τους δημότες πρωταγωνιστές στον σχεδιασμό και στη λήψη των αποφάσεων.
  3. Σύγχρονη και αποτελεσματική κοινωνική πολιτική, με επαναλειτουργία όλων των δομών που απαξιώθηκαν το προηγούμενο διάστημα, και ενίσχυση των υφιστάμενων Με προτεραιότητα τις ευπαθείς ομάδες και τα άτομα με αναπηρία.

Με μια νέα Δημοτική Αρχή δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του. Πάνω στους τρεις αυτούς πυλώνες συγκροτούνται οι προγραμματικές μου δεσμεύσεις που προκύπτουν από την ίδια την τοπική κοινωνία.

Προτάσεις και θέσεις μέσα από μια ανοιχτή δημοκρατική διαβούλευση, που συνθέτει τους άξονες της κοινωνικής, οικονομικής, ψηφιακής, πολιτιστικής, αθλητικής και περιβαλλοντικής αναβάθμισης του Χαϊδαρίου και που θα οδηγήσουν στην πρόοδο και τη βιώσιμη ανάπτυξή του.

Είναι αυτό που ονομάζω: Νέα Προγραμματική Χάρτα για το Χαϊδάρι της νέας δεκαετίας.

Συνέντευξη  στον Γιώργο Λαιμό

Περισσότερα Άρθρα & Νέα