ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟς

 

Γεννήθηκε στο Δερβένι Κορινθίας και είναι μόνιμη κάτοικος Χαϊδαρίου από το 1983. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε ως Φιλόλογος τη Δημόσια Εκπαίδευση επί 36 έτη, από τα οποία τα 33 στο Χαϊδάρι.   Υπήρξε Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου (2006-2014), ενώ διετέλεσε και Προϊσταμένη του 2ου Γραφείου της Γ’ Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας (2011).  

Στην επιστημονική της δραστηριότητα περιλαμβάνεται η «Μελέτη για την ιστορία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Άνω Δάσους Χαϊδαρίου» (2023), η επιμέλεια και έκδοση 4 βιβλίων του 4ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου (1986, 1989, 1992, 1995),  η συγγραφή θεατρικών έργων για τη θεατρική ομάδα του σχολείου, καθώς και η δημοσίευση άρθρων σε εφημερίδες και περιοδικά.  Αναμείχθηκε με τα κοινά από το 1993 και  είναι  Δημοτική Σύμβουλος Χαϊδαρίου από το 2014 μέχρι σήμερα.  Είναι επίσης μέλος του  Μουσικού Εργαστηρίου Χαϊδαρίου «ΑΜΦΙΩΝ». 

Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες και τέσσερα εγγόνια.

 

 

Ο Χρήστος Δρούγκας, γέννημα θρέμμα της συνοικίας της Γρηγορούσας, με εμπειρία στον χώρο των χρηματοοικονομικών και σπουδές στη Διοίκηση Τουρισμού & Οργανισμών, εργάζεται σήμερα ως Διευθυντής Πωλήσεων σε Όμιλο Εταιρειών.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου της πόλης μας, καθώς και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης.

Παιδί του Θριάμβου Χαϊδαρίου, υπηρετεί τον Σύλλογο εδώ και 35 χρόνια, πρώτα ως αθλητής και μετέπειτα ως Γενικός Γραμματέας, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος μέχρι σήμερα.

 

 

 

Η Κυριακή Λυμπουσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι, ενώ έλκει την καταγωγή της από το Πυργί & τα Μεστά της Χίου.

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Χαϊδαρίου, ενώ είναι πτυχιούχος του τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. 

Εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος σε Ναυτιλιακή επιχείρηση τα τελευταία εφτά χρόνια. 

 

 

 

 

Ο Χρήστος Νικολάου είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες και κατοικεί μόνιμα στο Χαϊδάρι. 

Είναι Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Στρατηγική & Πολιτική Εθνικής Ασφάλειας από την Αστυνομική Ακαδημία και πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.