Στάση ευθύνης, η επιλογή του Άρη Πανόπουλου

Κοινοποίηση

Ανοικτή επιστολή προς τους Δημότες Χαϊδαρίου

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σε τρείς μόλις μήνες από σήμερα θα προσέλθουμε ξανά στις κάλπες.

Αυτή τη φορά όμως για να εκλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου για τα επόμενα 5 χρόνια.

Με την παρούσα διοίκηση έγιναν ελάχιστα πράγματα, ακόμα και σε επίπεδο διαχείρισης.

Μέσα σε 4 χρόνια το επίπεδο της ίδιας μας της ζωής έχει υποβαθμιστεί και φαίνεται στην καθημερινότητα μας.

Λείπει ο προγραμματισμός, η σοβαρότητα και η συνέπεια.

Λείπει αυτό που λέμε μεράκι.

Αυτή δεν είναι μόνο η δική μου γνώμη. Το συζητούν όλοι οι συμπολίτες μας.

Εδώ και καιρό, στην επικοινωνία μου με τους δημότες διαπιστώνω, ότι στην πλειοψηφία τους συγκλίνουν στην άποψη, ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν έχει τίποτα πλέον να προσφέρει.

Με αυτά τα δεδομένα, αρκετοί ενεργοί πολίτες  εντός και εκτός  Δημοτικού  Συμβούλιοu, από διαφορετικές  παρατάξεις, κρίναμε ότι η μόνη στάση ευθύνης είναι να συσπειρωθούμε γύρω από ένα πρόσωπο που πραγματικά μπορεί να δώσει λύσεις, να κερδίσει τις εκλογές και στη συνέχεια να δώσει στον Δήμο μας την ώθηση που έχει ανάγκη.

Πεποίθησή μου είναι ότι ο Άρης Πανόπουλος  είναι ο Δήμαρχος στον οποίο οφείλουμε να εμπιστευθούμε τον Δήμο μας για την επόμενη μέρα.

Τον γνωρίζω καλά και είμαι σίγουρος  ότι με την οργανωτικότητα και την εντιμότητα που τον διακρίνει μπορεί θα γίνει ο καλύτερος Δήμαρχος που είχαμε ποτέ.

Γιατί έχει περάσει από  θέσεις ευθύνης στην διοίκηση του Δήμου και έχει διατελέσει σωστά  το έργο του, εποχές που  το Χαϊδάρι ήταν πρότυπο πόλης για να ζεις.

Και αυτό το Χαϊδάρι πρέπει να  αποκτήσουμε όλοι μαζί και πάλι.

Στελέχη με σοβαρή εμπειρία στα Δημοτικά πράγματα αλλά και συμπολίτες μας που για πρώτη φορά αποφασίζουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια για έναν Δήμο Πρότυπο συστρατευόμαστε για να αποκτήσουμε μια  σύγχρονη Δημοτική Διοίκηση με επάρκεια , βάζοντας τέλος σε κακές νοοτροπίες που κόστισαν ακριβά για την πόλη μας.

Γιατί τώρα είναι Ώρα για το Χαϊδάρι.

Σάββας Βαρυτιμιάδης

Περισσότερα Άρθρα & Νέα