Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τους καλύτερους!

Κοινοποίηση

Απάντηση για τον εκλεκτό του κυβερνώντος κόμματος στη πόλη του Χαϊδαρίου φαίνεται πώς δίνει η ιστοσελίδα του πρώτου Θέματος μέσα από εκτενές ρεπορτάζ της, που αφορά τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας  σε υποψήφιους Περιφερειάρχες και Δημάρχους με φόντο πλέον τη  μάχη  των  αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Όπως σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου η επιλογή των υποψηφίων επικεφαλής των συνδυασμών στης καθοριστικής σημασίας αναμετρήσεις έχει ήδη γίνει μετά από διαδοχικές συσκέψεις και όπως αποφασίστηκε  δε θα δοθεί χρίσμα -στην πλειονότητα των δήμων- όπως έγινε το 2019.

Οι στηρίξεις σε επίπεδο αντιπολίτευσής βασίζονται σε ικανά στελέχη που θα μπορέσουν να ανατρέψουν το κατακερματισμένο της  τοπίο και παράλληλα να διευρύνουν τις συμμαχίες.

Η υποψηφιότητα του Άρη Πανόπουλου χαρακτηρίζεται «δυνατή» από τη Νέα Δημοκρατία και φαίνεται μονόδρομος όσον αφορά τις υπόλοιπές υποψηφιότητες της πόλης.

Είναι χαρακτηριστικό πώς παρότι σε άλλους Δήμους (π.χ Μάνδρας -Ειδυλλίας, Αγ. Παρασκευής, Αχαρνών) το κυβερνών κόμμα δείχνει να στηρίζει δύο και τρεις επιλογές στο Χαϊδάρι δεν υπάρχουν διλήμματα.

Το ίδιο μπορεί να παρατηρήσει κανείς και σε στηρίξεις νυν δημάρχων με πιο κοντινές αυτές του Δημάρχου Αιγάλεω Γιάννη Γκίκα και Δημάρχου Περιστερίου Αντρέα Παχατουρίδη.

Περισσότερα Άρθρα & Νέα