Η ομάδα «Ώρα Χαϊδάρι» στις επάλξεις

Κοινοποίηση

Επαναπροσδιορισμός και αξιολόγηση  ενεργειών εν όψει εκλογών, προτάσεις, σχεδιασμοί αλλά και ανανέωση της επαφής μεταξύ των στελεχών του,  ήταν μερικά από τα στοιχεία που επικράτησαν στο ραντεβού του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» που δόθηκε σε γνωστό καφέ  της Στρ. Καραϊσκάκη το απόγευμα της Δευτέρας 28 Αυγούστου.

40 μόλις ημέρες πριν την κρίσιμη μάχη και η ομάδα που σχηματίστηκε γύρω από τον Άρη Πανόπουλο φαντάζει ώριμα έτοιμη για να φέρει το ανανεωτικό ρεύμα που χρειάζεται η πόλη του Χαϊδαρίου.

Οι άξονες του κάθε προγραμματισμού τέθηκαν μέσω διαλόγου, προσωπικοί και συλλογικοί προβληματισμοί  συζητήθηκαν και λύθηκαν ανοικτά.

«Το κλειδί για την μέχρι στιγμή πετυχημένη πορεία του συνδυασμού μας  κρύβεται  στην ύπαρξη ενός κοινού οράματος,  μιας ξεκάθαρης στρατηγικής και μιας κοινής κουλτούρας για την ομάδα η οποία  είναι βασισμένη   στις απαιτήσεις της αποστολής μας.

Να κάνουμε το Χαϊδάρι μια πόλη να αξίζει να ζεις!» δήλωσε εμφατικά ο Άρης Πανόπουλος θέτοντας για άλλη μια φορά την αφετηρία του όλου εγχειρήματος με βασικό γνώμονα τις  κοινές αξίες την ακεραιότητα, το πάθος, την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και τη φροντίδα.

Περισσότερα Άρθρα & Νέα