Δ. Τσατσαμπάς: Σε αυτόν τον αγώνα είμαι μαζί με τον Άρη Πανόπουλο  

Κοινοποίηση

Την  δική του ισχυρή στήριξη στον συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου για  τη δημιουργία ενός μετώπου πολιτικής αλλαγής στο Χαϊδάρι έδωσε την Παρασκευή 28 Ιουλίου μέσω προσωπικής του επιστολής  ο Δημήτρης Τσατσαμπας.

Ο ίδιος σημειώνει πως  η παράταξη “Ώρα Χαϊδάρι” διαμορφώνει τις συνθήκες για  να σταματήσει η προβληματική κατάσταση του Χαϊδαρίου σε όλα σχεδόν τα επίπεδα, την οποία είχε καταγράψει στην πολιτική δήλωση αποχώρησής του  από την παράταξη της διοίκησης  Ντηνιακού  από τον Οκτώβριο του 2022.

O Δημήτρης Τσατσαμπάς έχει  πολύχρονη πολιτική διαδρομή στην πόλη του Χαϊδαρίου (αντιδήμαρχος 1998-2006, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρώτα το Χαϊδάρι» από το 2007)  και είναι ο τρίτος εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος  –δεύτερος από τη παράταξη του Βαγγέλη Ντηνιακού– που τάσσεται με τον Άρη Πανόπουλο,

Φίλες και Φίλοι. Συμπολίτες-σσες.

Σε όλη τη διαδρομή μου στην αυτοδιοίκηση, επιμένω “φωναχτά” για ένα Δήμο με υποδειγματικές υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες.

Για μια πόλη με υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης σε όλη της την έκταση και για όλους τους πολίτες της.

Μια πόλη που θα χαίρεσαι να τη ζεις.

Τις θέσεις μου αυτές δεν τις εγκατέλειψα ποτέ και συνεχίζω να επιμένω για την υλοποίησή τους χωρίς καμιά υπαναχώρηση.

Αυτές οι θέσεις και αυτή η διαδρομή, είναι που όριζαν και ορίζουν τις επιλογές μου στα κοινά της πόλης που ζούμε και αγαπάμε.

Αυτές οι αρχές είναι που δεν μου επιτρέπουν να σιωπώ και που με οδήγησαν στο να απορρίψω αυτό που η σημερινή Δημοτική αρχή παρουσιάζει ως έργο της.

Το Χαϊδάρι έχει όλα εκείνα τα φυσικά χαρίσματα για να βγει μπροστά, να κάνει τη διαφορά.

Αυτός είναι ο στόχος. Αυτό είναι το όραμα.

Εκείνο που χρειάζεται είναι μία διοίκηση ικανή και αποφασισμένη για να το πετύχει.

Ο Άρης Πανόπουλος έχει αποδείξει μέσα από την πορεία του στα δημοτικά δρώμενα, ότι δουλεύει σωστά, και ότι δεν έχει κομματικές παρωπίδες.

Με τον Άρη, Ναι έχουμε διαφορετική πολιτική ταυτότητα, όμως η κοινή αντίληψη, οι κοινοί στόχοι και το όραμα για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, μας ενώνουν.

Η απόλυτη δέσμευσή του ως Υπ. Δημάρχου ότι η πόλη θα ξεφύγει από τη στασιμότητα που επί χρόνια την κρατάει καθηλωμένη, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου.

Σ’ αυτόν τον αγώνα είμαι μαζί του.

Περισσότερα Άρθρα & Νέα