Στους Ιερούς Ναούς της πόλης ο Άρης Πανόπουλος

Κοινοποίηση

Οι εκκλησίες του τόπου μας αποτελούν κομμάτι της ιστορίας μας.

Εκατοντάδες πιστών τις επισκέπτονται περιοδικά  στις λειτουργίες τους , χιλιάδες τις μεγάλες ημέρες της ορθοδοξίας μας. 

Αποτελούν προπύργιο της πίστης μας και σήμα κατατεθέν για όλους τους δημότες.

Άλλωστε η συγκρότηση του ίδιου μας του κράτους βασισμένου στις αρχές της λαϊκής συμμετοχής που αποτέλεσε και την  διακηρυκτική αρχή της Επανάστασης του 1821 ξεκίνησε μέσα από αυτές, αφού διαχειρίζονταν από τότε το μεγαλύτερο μέρος των ζητημάτων της καθημερινής ζωής.

Την καθημερινότητα που βιώνουν όσοι στηρίζουν τον κορμό της ορθοδοξίας στο Χαϊδάρι αφουγκράστηκε από κοντά ο Άρης Πανόπουλος, μαζί με μέλη της παράταξης του, επισκεπτόμενος τους ιερούς ναούς της πόλης.

Μιλώντας με τους εφημέριους έγινε δέκτης ανησυχητικών φαινομένων το, αφού, το τελευταίο διάστημα, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν δεχτεί επιθέσεις ληστών.

Το ζήτημα έχει φτάσει και στο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά και στο τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου, αλλά τα κρούσματα εγκληματικότητας έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα ποσοστά του παρελθόντος, με συνέπεια οι Ιεροί Ναοί να μένουν κυριολεκτικά απροστάτευτοι.

Την δέσμευση του  «κανείς να μη μένει μόνος» πόσο μάλλον οι εκκλησίες που διαχρονικά στήριξαν αυτόν τον τόπο έδωσε ο Άρης Πανόπουλος ανανεώνοντας το ραντεβού με τον κάθε ένα εφημέριο ξεχωριστά  για το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού οι ιεροί ναοί του Χαϊδαρίου αποτελούν για τον ίδιο αλλά και τους συνεργάτες του  αναπόσπαστο κομμάτι της ίδιας τους της ζωής.  

Περισσότερα Άρθρα & Νέα