«Με διοίκηση Πανόπουλου κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του» – Περιοδεία «Ώρα Χαϊδάρι» στις νευραλγικές υπηρεσίες του Δήμου

Κοινοποίηση

Στις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και αυτεπιστασίας βρέθηκε κλιμάκιο του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Πανόπουλο. το πρωινό της Τετάρτης 20/09.

Ο Άρης Πανόπουλος  συζήτησε με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τονίζοντας πώς οι εργαζόμενοι  είναι η δύναμη του Δήμου.

«Το όφελος από την δική σας την δουλειά είναι αυτό που εισπράττει στην καθημερινότητα του ο δημότης. Εσείς είστε η δύναμη του Δήμου» είπε χαρακτηριστικά.

Οι ίδιοι σημείωσαν πώς εδώ και καιρό ζητούν τα απαραίτητα μέσα ατομικής τους προστασίας όπως τους οφείλει η σημερινή διοίκηση αλλά ακόμα δεν τους έχουν δοθεί, παρότι βρίσκονται καθημερινά εκτεθειμένοι σε κινδύνους.

Το γεγονός της υποστελέχωσης  φαίνεται πώς  επιδεινώνει ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις  αφού πολλοί εργαζόμενοι μην μπορώντας να δεχτούν τις ακατάλληλες συνθήκες εργασίας οδηγήθηκαν με προγράμματα κινητικότητας σε άλλες Δημόσιες υπηρεσίες.

Ανησυχία επικρατεί όμως και σε αυτούς που προσελήφθησαν για έκτακτες ανάγκες του δήμου την πανδημική περίοδο αφού οι συμβάσεις τους φτάνουν στο τέλος τους χωρίς κανείς να τους έχει μιλήσει για την ανανέωση τους.

«Με δεδομένο το μέγεθος των αναγκών της πόλης κανείς δεν θα χάσει την δουλειά του με διοίκηση Πανοπούλου» σημείωσε εμφατικά στους παρευρισκόμενους ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι»

Περισσότερα Άρθρα & Νέα