Και το Πράσινο Κίνημα…στηρίζει Πανόπουλο

Κοινοποίηση

Όπως έχει επισημάνει το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ οι Συνδυασμοί που στηρίζει, αφορούν είτε εν ενεργεία δημάρχους, είτε νέες παρατάξεις που διεκδικούν το δήμο για πρώτη φορά, είτε παρατάξεις της μειοψηφίας που έδωσαν «πράσινο» πρόσημο στις πολιτικές τους.

Στην περίπτωση του Άρη Πανόπουλου ο συνδυασμός του επιλέχθηκε  με το κριτήριο της «πράσινης» και οικολογικής αγωνιστικότητας που έχει επιδείξει το χρονικό διάστημα της ύπαρξης του αλλά και βάση του ανακοινώσιμου προγράμματος που έχει παρουσιάσει.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνδυασμού «Ώρα Χαϊδάρι» το απόγευμα της  Τετάρτης (13/9)   ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης  σημείωσε πως τα μέλη και οι φίλοι του Πράσινου Κινήματος θα στηρίξουν την Δημοτική Παράταξη του Άρη Πανόπουλου   για να έρθουν στο προσκήνιο, οι πραγματικές πράσινες πολιτικές που θα υποστηριχθούν τεχνοκρατικά από το κόμμα του.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ συμμετέχει στην προσπάθεια, θεσμικής περιβαλλοντικής αναβάθμισης του κάθε  Δήμου που διεκδικεί  όπως τονίζουν  στην ανακοίνωση των  Δήμων που στηρίζουν,  αναφέροντας  πώς σε κάποιες περιπτώσεις η περιβαλλοντική υποβάθμιση και η οικολογική καταστροφή που έχουν υποστεί κάποιοι από αυτούς  είναι τεράστια. «Είναι ξεκάθαρο, ότι η συμμετοχή των μελών του Πράσινου Κινήματος σε αυτές, προσδίδει το αναγκαίο αυτοδιοικητικό κύρος, στις εφαρμόσιμες πράσινες πολιτικές τους.» σημειώνουν

Περισσότερα Άρθρα & Νέα