Άρης Πανόπουλος: «Γραμμή μας οι δεσμεύσεις μας. Ένας Δήμος με επίκεντρο τον άνθρωπο»

Κοινοποίηση

Για τον συνδυασμό  μας, τους συνεργάτες μου και εμένα προσωπικά ο προεκλογικός κύκλος έκλεισε με  τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των εκλογών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά που με την ψήφο του, μας έδωσε την ευκαιρία να τον εκπροσωπήσουμε, εκλέγοντας  5 Δημοτικούς συμβούλους της παράταξης μας  στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης , δημιουργώντας έναν πανίσχυρο αυτοδιοικητικό πόλο στο κέντρο των αποφάσεων για το Χαϊδάρι του αύριο.

Μόλις 194 ψήφοι δεν μας επέτρεψαν να συμμετέχουμε στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής, με βασικό μας  αντίπαλο την  απαξία των πολιτών απέναντι στο ήδη  διαμορφωμένο πολιτικό σύστημα μέσω της  αποχής.

Οι μισοί περίπου Χαϊδαριώτες δεν προσήλθαν στην κάλπη (47,56%)

Με τα παραπάνω δεδομένα την επόμενη Κυριακή όποιος και αν  εκλεγεί πρώτος Δημότης  δεν θα είναι Δήμαρχος   κοινής αποδοχής  των δημοτών και αυτό είναι κάτι που μας λυπεί όλους.

Σαφώς τόσο οι  «συνθήκες» όσο  και οι «λογικές» που επικράτησαν κατά την θητεία και των δύο  σημερινών υποψήφιων Δημάρχων ήταν αυτές που οδήγησαν την πόλη μας στη σημερινή της κατάσταση και αυτές θα θέλαμε όλοι να αλλάξουν, αλλά τα αποτελέσματά της κάλπης δεν μας το επιτρέπουν, τουλάχιστον άμεσα.

Έστω και έτσι, η  ιεράρχηση των  εδρών του δημοτικού Συμβουλίου, βρίσκεται και πάλι στα χέρια των ανθρώπων του Χαϊδαρίου.

Σε αυτούς ανήκει η πόλη, αυτοί ξέρουν τι θα επιλέξουν για να τους εκπροσωπήσει την  επόμενη ημέρα.

Εμείς θα είμαστε υποστηρικτές της γνώμης τους  και αντίθετοι σε κάθε τι που ίσως  προσβάλει αργότερα την επιλογή τους.

Γιατί εμείς θα τιμήσουμε την ψήφο σας κοιτώντας σας στα μάτια συνεχίζοντας την δυναμική δράσης μας εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.

Ως εκ τούτου.

Ο συνδυασμός   «Ώρα Χαϊδάρι»  κατά την  χθεσινή  συνάντηση των μελών του , δεν συναποφάσισε την «γραμμή» που θα τηρήσουν τα ενεργά μέλη και οι ψηφοφόροι του για τη 2η Κυριακή  αλλά ανανέωσε τις δεσμεύσεις της για την εκλεγμένη της θητεία.

Δεσμεύσεις που πάρθηκαν με τους ανθρώπους του Χαϊδαρίου για τους ανθρώπους του Χαϊδαρίου.

Αυτούς που θα εκλέξουν και τον επόμενο δήμαρχο.

Άλλωστε η χάραξη του μέλλοντος του τόπου μας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν μπορεί να αποτελεί  εντολή  μικροκομματικής συναλλαγής

Σε αυτές τις εκλογές η κοινωνία των πολιτών θα έχει τον τελευταίο λόγο και οι επιλογές της θα πρέπει να προάγουν ένα πιο ανθρώπινο πρόσημο.

Αυτό που προστάζει το αυτοδιοίκητο για μια Ζωντανή κοινωνία όπως είναι το Χαϊδάρι.

Γιατί είναι η Ώρα για το Χαϊδάρι και τους ανθρώπους του.

Περισσότερα Άρθρα & Νέα