Το ΜΕΤΡΟ ψηλά στην ατζέντα του Άρη Πανόπουλου. Συνάντηση – σταθμός με τον διοικητή του Νοσοκομείου «Αττικόν»

Κοινοποίηση

Αρωγός στην προσπάθεια του  Άρη Πανόπουλου στέκεται και επίσημα από την Παρασκεύη 10 Φεβρουαρίου ο διοικητής  του Πανεπιστημιακού Γενικού  Νοσοκομείου «Αττικόν»  Σπύρος Αποστολόπουλος, μετά την συνάντηση που είχε με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Χαϊδαρίου, με αφορμή τη δημιουργία σταθμού  ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι.

Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις  για την προσφορά της δημόσιας Υγείας, αλλά και  για την αγαστή συνεργασία τους στις ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας του Χαϊδαρίου που θα περιλαμβάνει και ευρύτερα τους Δήμους του Λεκανοπεδίου.

Ο Σπύρος Αποστολόπουλος εξέφρασε την άποψη  πως είναι επιβεβλημένη η δημιουργία σταθμού ΜΕΤΡΟ για την καθημερινή εξυπηρέτηση του μεγάλου όγκου των επισκεπτών αλλά και του προσωπικού του Νοσοκομείου, αφού, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, πάνω από 5.000 πολίτες  χρησιμοποιούν τις σύγχρονες ιατροτεχνολογικές εγκαταστάσεις του και  θα πρέπει να μπορούν να το  προσεγγίζουν πιο εύκολα και πιο γρηγορά.

Αξίζει να σημειωθεί  πως ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει  τον προγραμματισμό συναντήσεων με υποψήφιους/νυν  βουλευτές της Δυτικής Αθήνας, άλλα  και με  όσες και όσους  έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα πολιτικά θέματα του δήμου Χαϊδαρίου. Σκοπός είναι να ξεκινήσουν οι μελέτες που θα περιλαμβάνουν μια γραμμή του ΜΕΤΡΟ που θα ενώνει το Χαϊδάρι με το κέντρο της Αθήνας και θα εξυπηρετεί χιλιάδες συμπολίτες της πόλης που εκπροσωπεί,  αλλά και όλου του Δυτικού τμήματος του Δήμου Αθηναίων, μαζί με εκατοντάδες επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες.

Περισσότερα Άρθρα & Νέα