Ο Άρης Πανόπουλος στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των κοινωνικών φορέων του Χαϊδαρίου

Κοινοποίηση

Στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των κοινωνικών φορέων του Χαϊδαρίου παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Πανόπουλος.

Ειδικότερα, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση, παρέστη στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου «Δαφναίος Απόλλων». Ο κ. Πανόπουλος αφιέρωσε το κομμάτι στα παιδάκια που γέμισαν με χαμόγελα την εκδήλωση και τα οποία είναι «το μέλλον της πόλης», όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά στον σύντομο χαιρετισμό του. Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε αναφορά και στο Νηπιαγωγείο της περιοχής, που όπως τόνισε δεν πήρε κανείς την πρωτοβουλία να το ολοκληρώσει, παρά τις κινήσεις που είχαν γίνει όταν ήταν στη διοίκηση.

Ακόμη ο κ. Πανόπουλος παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Μακεδόνων.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου μαζί με συνεργάτες του έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση της Ακαδημίας ξιφασκίας «Α.ΞΙ.Α»

Σε σύντομη συζήτηση με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας εξήρε το έργο των ανθρώπων της, που όπως είπε δίνουν προτεραιότητα στις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αλληλοσεβασμού.

«Οι κοινωνικοί φορείς της πόλης μας είναι τα ζωντανά κύτταρα του Χαϊδαρίου. Αποτελούν τους δυναμικούς φορείς του Πολιτισμού , του αθλητισμού και ευρύτερα του κοινωνικού γίγνεσθαι της πόλης μας. Η παρουσία τους και οι δραστηριότητες που αναπτύσσουν, αναδεικνύουν τη δυναμική ταυτότητα του Χαϊδαρίου. Η προαγωγή του έργου τους και η υλική ενίσχυσή τους πρέπει να αποτελούν προτεραιότητες κάθε σύγχρονης και Δημοκρατικής Δημοτικής Αρχής» , σημείωσε σε δήλωσή του ο κ. Άρης Πανόπουλος.

Περισσότερα Άρθρα & Νέα