“Μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας η διοίκηση Βαγγέλη Ντηνιακού στο Χαϊδάρι – Η πόλη έχει αφεθεί στην τύχη της”

Κοινοποίηση

«Τα συσσωρευμένα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη και οι αναγκαίες λύσεις που πρέπει να δοθούν δεν βρίσκονται στις προτεραιότητες της σημερινής δημοτικής αρχής.

Το Χαϊδάρι βιώνει την δομική παθογένεια της δημοτικής εξουσίας, τόσο του επικεφαλής της, όσο και της ομάδας του. Χωρίς σχέδιο, ιεραρχήσεις και με την φυσική και συναισθηματική απόσταση που τους χωρίζει από την πόλη και τους ανθρώπους της να έχει παγιωθεί, λειτουργούν ως βαρίδια στην ανάπτυξη και την προοπτική που έχει ανάγκη ο τόπος μας», τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος  Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ήδη, αλλά και όλο το επόμενο διάστημα, οι συνεργάτες του Άρη Πανόπουλου και ο ίδιος, αναλαμβάνουν σειρά πρωτοβουλιών  για την συγκρότηση ενός ανοιχτού, πολυσυλλεκτικού δημοτικού συνδυασμού, με μόνο προαπαιτούμενο την αγάπη και το αληθινό ενδιαφέρον για την Ιστορική  πόλη του Χαϊδαρίου.

«Ενώνουμε δυνάμεις, συζητάμε, συναποφασίζουμε με όλους τους φορείς της τοπικής μας κοινωνίας και από κοινού σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα για το Χαϊδάρι του Σήμερα και του Αύριο, μακριά από εξουσιαστικές μονομανίες και ιδιοκτησιακά σύνδρομα.

Χρέος μας είναι να σταματήσουμε τον κατήφορο στον οποίο έχει περιέλθει ο Δήμος και συνολικά η πόλη μας και να αναδείξουμε τα δομικά προβλήματα που χαρακτηρίζουν την σημερινή διοίκηση, η οποία αντιμετωπίζει το Χαϊδάρι ως προσωπική ιδιοκτησία, με κληρονομική αντίληψη και πρακτική. Ταυτόχρονα, μαζί με όλες τις υγιείς δυνάμεις, συντεταγμένα, με δημοκρατικό προγραμματισμό, θέτουμε τις αναγκαίες προτεραιότητες ώστε να προχωρήσουμε μπροστά για ένα Χαϊδάρι ασφαλές, λειτουργικό, ανθρώπινο, αλληλέγγυο, με υψηλή ποιότητα ζωής, ανασυνθέτοντας το κοινωνικό νήμα με φροντίδα και αγάπη, στην κατεύθυνση υλοποίησης μιας σύγχρονης και αποτελεσματικής δημοτικής κοινωνικής πολιτικής.

Καλούμε όλες τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις, κάθε Χαϊδαριώτισσα και κάθε Χαϊδαριώτη, να συστρατευθεί  στη συλλογική προσπάθεια, ελεύθερα και δημοκρατικά, για να προχωρήσουμε μπροστά.

Γιατί Τώρα είναι η ώρα για το Χαϊδάρι».

Περισσότερα Άρθρα & Νέα