«Έρεισμα» Ελπίδας, μέσα από μια κίνηση αγάπης

Κοινοποίηση

Τη δομή ημερήσιας Φιλοξενίας ΑμεΑ « Έρεισμα» επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.

Η υποδοχή τους στάθηκε για άλλη μια φορά θερμή, με οικοδεσπότες τους  γονείς των  παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή, τον πρόεδρο του Συλλόγου τους, αλλά και το προσωπικό της που κάθε ημέρα φροντίζει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Οι πρωταγωνιστές της όλης κίνησης δεν ήταν άλλοι όμως από τα ίδια τα παιδιά που είχαν την χαρά να δεχτούν όλα την δική τους λαμπάδα, αυτή που φιλοτέχνησαν με αγάπη τα  παιδιά του Χρστοδούλειου Ιδρύματος.

Ο Άρης Πανόπουλος φρόντισε να περάσει μαζί τους ανέμελες στιγμές παιχνιδιού και να ανταλλάξει ευχές με όλους όσους παραβρέθηκαν στον χώρο της Δομής, δίνοντας τους συμβολικά και μια γιορτινή κάρτα.

Κατά την αποχώρηση του από τη Δομή το κλιμάκιο του συνδυασμού, κινούμενο στην οδό Κύπρου, αντάλλαξε   ευχές  με  τους επαγγελματίες που την διατηρούν στην ζωή μέσω των  επιχειρήσεων  τους  και άκουσε  τις ανησυχίες τους απέναντι σε μια διοίκηση που, όπως είπαν, όλα αυτά τα χρόνια τους δημιουργεί μόνο εμπόδια στην εμπορική τους δραστηριότητα.

Περισσότερα Άρθρα & Νέα