Άρης Πανόπουλος για το  κόψιμο δέντρων στην πλατεία Λαού στο Χαϊδάρι : “Αυθαίρετη και Δεσποτική η κίνηση του Βαγγέλη Ντηνιακού»

Κοινοποίηση

Mία ακόμη απρέπεια καταγράφηκε στο ιστορικό της διοίκησης του Βαγγέλη Ντηνιακού.

Το πρωινό της  Πέμπτης (12.01.2023) βρέθηκα μαζί με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες στην πλατεία Λαού, για να αντικρύσω ένα πραγματικό «κρανίου τόπο»

Με μία αιφνιδιαστική κίνηση συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στο κόψιμο δένδρων δημιουργώντας σύγχυση και εύλογη αντίδραση στους περίοικους. 

Καταγγέλλω απερίφραστα -πρωτίστως ως Πολίτης του Χαϊδαρίου και δευτερευόντως ως υποψήφιος Δήμαρχος- την δεσποτική συμπεριφορά του Βαγγέλη Ντηνιακού, ο οποίος, ενεργώντας ως σύγχρονος Λουδοβίκος, χωρίς καμιά απόφαση δημοτικού συλλογικού οργάνου, προχώρησε  σε μια ακόμη αυθαίρετη και επιζήμια ενέργεια για την πόλη μας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Τόσο οι ενέργειές του, όσο και οι παραλείψεις του είναι καταστροφικές για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας, αδιαφορώντας  επιδεικτικά για την γνώμη και τις απόψεις των συμπολιτών μας.

Ήδη έχω υπογραμμίσει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι ο σημερινός Δήμαρχος αντιμετωπίζει το Χαϊδάρι ως απόλυτη ιδιοκτησία του.

Επί της ουσίας, αυτό που τον ενδιαφέρει δεν είναι η προκοπή του Χαϊδαρίου, αλλά το πως θα «περάσει» το δικό του, ως ένα κακομαθημένο παιδί που θέλει να ικανοποιεί το απύθμενο «εγώ» του.

Όμως πλέον, πρέπει να  καταλάβει ότι το Χαϊδάρι δεν του ανήκει.

Το Χαϊδάρι ανήκει στους πολίτες του! 

Περισσότερα Άρθρα & Νέα