5η Διεθνή Έκθεση Verde.Τec: Ο Άρης Πανόπουλος κοντά στις νέες τεχνολογίες που αφορούν το Περιβάλλον & την κυκλική Οικονομία

Κοινοποίηση

Στην 5η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec, που πραγματοποιήθηκε (17-19 Μαρτίου)  στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C στην Παιανία, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Άρης Πανόπουλος, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τις νέες τεχνολογίες που αφορούν το Περιβάλλον και την Κυκλική Οικονομία.

Δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στις θεμελιώδεις κατευθύνσεις που ορίζει η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πλήθος ομιλιών και σεμιναρίων, όπως και να περιηγηθεί στα περίπτερα της έκθεσης, συνομιλώντας με  κοινούς γνώριμους από τον χώρο της αυτοδιοίκησης και ανταλλάσσοντας επιστημονική πληροφόρηση και τεχνογνωσία με εκπροσώπους των πιο  καινοτόμων εταιρειών που πρωταγωνιστούν στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος.

«Η Κυκλική Οικονομία θα πρέπει να είναι κοινός στόχος όλων μας. Τέτοιες εκθέσεις μας δίνουν το πρόσταγμα να ανταποκριθούμε γρήγορα στη μάχη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, δείχνοντας μας τον τρόπο και παρέχοντας μας τα Μέσα για να το καταφέρουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Άρθρα & Νέα